Кой би си помислил, че от излизането на емблематичния за Аврил

...
Кой би си помислил, че от излизането на емблематичния за Аврил
Коментари Харесай

Голямото признание за Аврил Лавин

Кой би си помислил, че от излизането на емблематичния за Аврил Лавин албум Let Go са минали цели 20 години? Но и да го мислим, смисъл няма... Безспорен факт е обаче, че тъкмо той изстреля изпълнителката на върха с хитовете  " Complicated ", " Sk8er Boi " и " I`m With You ".  
 Аврил Лавин, Мод Сън и детайлностите към годежа на певицата в Париж
Аврил Лавин има да ни каже нещо значимо

А ние воже да я поздравим

А сега Аврил Лавин означи паметния празник с евентуално най-голямото самопризнание, което може да получи - към този момент е измежду звездите, удостоени със звезда на Холивудската алея на славата.

По този мотив изпълнителката декларира пред Fox News Digital, че когато е почнала музикалната си кариера на 16 години, в никакъв случай не е предполагала, че ще получи подобна чест.
 Снимка 585980

Първия път, когато посещава Алея на славата, е като тийнейджърка, откакто напуща гимназията, с цел да гони фантазията си да бъде певица. Този път тя е на същото място, само че за церемонията по откриването на личната й звезда.
 Снимка 585981

" Да имам лична звезда на Алеята на славата, е сбъдната фантазия за мен. Не мога да допускам! Когато пристигнах за първи път в Холивуд, бях на 16. А на тази фотография (става въпрос за фотографията зад изпълнителката - бел.авт.) съм аз, тук, на това пътешестване. Нося същия суитшърт, с който бях и тогава, който беше и обичаният ми в гимназията. "

Аврил Ливайн признава, че в никакъв случай изобщо не си е и представяла, че в миналото самата тя би могла да има звезда на Алеята на славата в Холивуд. Затова и през днешния ден се усеща същински признателна, само че и благословена към момента да основава музика.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР